fbpx

Πομάσκι στο Apexsports.gr: «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τον Μίλτο από το δεύτερη φορά Ολυμπιονίκης» (video)

Πομάσκι στο Apexsports.gr: «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τον Μίλτο από το δεύτερη φορά Ολυμπιονίκης» (video)

Ο Γιώργος Πομάσκι, ο καταξιωμένος προπονητής, που είναι πίσω από τις τεράστιες διακρίσεις του Μίλτου Τεντόγλου, μίλησε αποκλειστικά στο Apexsports.gr μετά την τελετή βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Μέγαρο Μουσικής και τόνισε ότι η επόμενη μεγάλη πρόκληση για τον κορυφαίο άλτη του μήκους είναι το δεύτερο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψουμε με ακρίβεια και συνέπεια και στην ολυμπιακή χρονιά. Να έχει υγεία, να δουλέψει απερίσπαστος ο Μίλτος και θα τα πάμε καλά. Πάντα έχουμε υψηλά κίνητρα και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τον Μίλτο από το να βγει δεύτερη φορά Ολυμπιονίκης», δήλωσε στην κάμερα του Apexsports ο Πομάσκι.

Ο βραβευμένος προπονητής στίβου, που για περισσότερα από τριάντα χρόνια προσφέρει τεράστιο έργο με ειδίκευση στο άλμα εις μήκος και το τριπλούν, χαρακτήρισε τέλεια την περσινή χρονιά για τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του μήκους στο Τόκιο προσθέτοντας μόνο ότι «λείπει το πανελλήνιο ρεκόρ και το κυνηγάει».  

Ο Πομάσκι μίλησε για τους στόχους στις τρεις μεγάλες διοργανώσεις, που έρχονται το 2024, με Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο και Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για τη δικαίωση που ένιωσε στη δημόσια διαμαρτυρία του με τις εργασίες βελτίωσης, οι οποίες έγιναν στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ  

Τα λέγαμε πολλά χρόνια και μόνο ο Γιάννης Βρούτσης μας άκουσε. Το ΟΑΚΑ θα είναι τώρα το κέντρο για όλους τους αθλητές, πρέπει να γίνει το σπίτι του στίβου», σχολίασε.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος