fbpx

Στις 10 Μαρτίου το 8ο Maska Run Ορχομενού

Στις 10 Μαρτίου το 8ο Maska Run Ορχομενού

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 θα λάβει χώρα στον Ορχομενό Βοιωτίας το 8ο MaskaRun, με αγώνα δρόμου – περίπατο 3 χλμ.

Αυτή η αθλητική γιορτή, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στον Ορχομενό το 2016.

Από τότε και άλλες πόλεις διοργανώνουν αυτόν τον αγώνα στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων, αλλά ο Ορχομενός κρατά την πρωτιά σε αυτήν την πρωτοπορία.

Το MaskaRun Ορχομενού είναι μια διαφορετική και ξεχωριστή γιορτή του αθλητισμού.

Εκεί οι φίλοι του MaskaRun που το στηρίζουν με την εθελοντική τους προσφορά σε κάθε πτυχή, της διαφορετικής και αυθόρμητης προσέγγισης στη συμμετοχή έχουν σκοπό την διασκέδαση.

Οι στόχοι, που χρόνο με το χρόνο επιτυγχάνονται, χωρίς νικητές και ηττημένους, με μόνη προϋπόθεση το χαμόγελο, είναι μια τεράστια αγκαλιά που χωράει μικρούς, μεγάλους και τετράποδους φίλους.

Η διαδρομή είναι έτσι σχεδιασμένη να αποτελείται από δύο τμήματα ίσων αποστάσεων – 1.500 μ. – για τους συνοδευόμενους ανηλίκους ή ενηλίκους που δεν μπορούν να διανύσουν ολόκληρη τη διαδρομή.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες καλούνται από τους διοργανωτές να διαθέσουν πρώτα πρώτα το χαμόγελό τους και να φορέσουν αποκριάτικες στολές, μάσκα ματιών, καπέλο, να μακιγιαριστούν ή να κάνουν οτιδήποτε άλλο καρναβαλικό εμπνευστούν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος