fbpx

Σαββατοκύριακο με πολλές ελληνικές παρουσίες σε μίτινγκ του εξωτερικού

Σαββατοκύριακο με πολλές ελληνικές παρουσίες σε μίτινγκ του εξωτερικού

Πλούσιο σε αγωνιστική δράση θα είναι το Σαββατοκύριακο (3-4/2) για πολλούς Έλληνες αθλητές του στίβου, μιας και θα έχουμε εκπροσώπηση σε πολλά μίτινγκ του εξωτερικού. Η Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστεί στη Νεμπράσκα, έχοντας δείξει μέχρι τώρα σταθερότητα σε άλματα πάνω από τα 4,60μ.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του 2016 δεν αρκείται σ’ αυτές τις επιδόσεις, καθώς είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, και φυσικά θέση να ανέβει υψηλότερα. Αύριο θα επιδιώξει να ξεπεράσει το φετινό της 4,64μ., αλλά και να φτάσει σε επιδόσεις πάνω από τα 4,70μ.

Στο Ντίσελντορφ ο Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής δίνει συνέχεια στους αγώνες του στο εξωτερικό, αυτή τη φορά στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ την Κυριακή (4/2). Ο Έλληνας άλτης του Χάρη Καραλή έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,52μ., και θέλει να τα ξεπεράσει στον αγώνα της Γερμανίας.

Ελληνίδες συμμετοχές στη Γάνδη

Γεμάτο από ελληνικές παρουσίες θα είναι το μίτινγκ της Γάνδης το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης θα προσπαθήσει να κυνηγήσει το πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στα 800μ., το οποίο είναι 1.48.64, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Γεωργία Δεσπολλάρη ψάχνει χρόνους κάτω από το 2.05.81.

Ο Θοδωρής Βροντινός μετά το 6.68 της Θεσσαλονίκης στα 60μ., θα βρεθεί στη θέση εκκίνησης στο μίτινγκ της Γάνδης με στόχο μια εξίσου καλή επίδοση. Στο ίδιο αγώνισμα κάνει ντεμπούτο ο Γιάννης Νυφαντόπουλος, που φιλοδοξεί να τρέξει γρήγορα και να κυνηγήσει χρόνους κοντά στο 6.71 (ατομικό του ρεκόρ) από νωρίς στη σεζόν.

Στα 800μ. των γυναικών θα τρέξει τόσο η Ανθή Κυριακοπούλου, όσο και η Κατερίνα Κουτλή, ενώ στα 1.500μ. η Μελίσσα Αναστασάκης.

Στο Μετς η Μαρινάκου

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει η Αναστασία Μαρινάκου, που θα τρέξει 3.000μ. στο μίτινγκ του Μετς. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ έχασε την περσινή θερινή σεζόν, καθώς ήταν τραυματισμένη, ωστόσο προσδοκά σε συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Στη Στοκχόλμη ο Μέρλος

Ο Αντώνης Μέρλος θα συνεχίσει τους αγώνες του με κεκτημένη ταχύτητα από τη διοργάνωση του Λουξεμβούργου όπου ξεπέρασε τα 2,21μ. κι έδειξε έτοιμος για άλματα μεγαλύτερα άλματα. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου θα πάρει μέρος στο Folaksam Grand Prix στη Στοκχόλμη το Σάββατο (3/2), όπου θα επιδιώξει να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος