fbpx

Πανελλήνιο κλειστού ΣΕΦ: Φετινό ρεκόρ στο επί κοντώ για τον Καραλή (video)

Εμμανουήλ Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής (Ολυμπιακός) πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση με 5,70μ, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.

Ωστόσο, στα 5,90μ για το όριο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Έλληνας πρωταθλητής, δεν κατάφερε να τα περάσει.

Έτσι, ο Καραλής κέρδισε τον αγώνα με 5.70. Τον ακολούθησαν ο Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης) με 5.40 και ο Πέτρος Χατζίου (Παναθηναϊκός ΑΟ) με 5.10.

Ο Καραλής ξεκίνησε στα 5,40μ που το πέρασε εύκολα και ακολούθως το ίδιο έκανε στα 5,58μ. Στη συνέχεια έκανε ένα αποτυχημένο άλμα στα 5,65μ και αποφάσισε να πάει για δύο άλματα στα 5,70μ, τα οποίο πέρασε.




Η σημερινή 12η νίκη του Κώστα Δουβαλίδη είχε ιδιαίτερη σημασία για το ίδιο, καθώς στις εξέδρες ήταν ο μικρός του γιος. Ο έμπειρος αθλητής τερμάτισε σε 7.77 και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του. Ο αθλητής άφησε στη δεύτερη θέση τον Γιάννη Καμαρινό (ΠΑΟΚ) με 7.83, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ (είχε 7.85). Μάλιστα ο αθλητής του Χάρη Βαρυτιμίδη κατάφερε να πιέσει μέχρι το τέλος τον Δουβαλίδη και να τον…βοηθήσει να βελτιώσει το ρεκόρ του. Ο Χρήστος Ρούμτσιος (ΟΦΚΑ Σέρρες) ήταν τρίτος στη σημερινή κούρσα με 8.03. Ο Δουβαλίδης με περίσσια επιμονή μετά το τέλος της κούρσας για αρκετή ώρα μοίρασε αυτόγραφα στους νεαρούς φίλους που βρέθηκαν στις εξέδρες και θέλησαν να πάρουν ένα αυτόγραφο.

Στη σφαίρα πρώτη βγήκε η Μαρία Μαγκούλια (Καζώνης Καλύμνου). Δεύτερη η Μαρία Ραφαηλίδου (ΑΠΣ Πηγή Ευόσμου) με 14.95 και τρίτη η Μαρία Ανδρεάδη (ΓΣ Κερατσινίου) με 14.90, αμφότερες με νέα ατομικά ρεκόρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος