fbpx

Ο Αξέλ Τρούχτσεφ, o… ρωμαίος της Βερόνα, MVP του Σούπερ Καπ (video)

Ο Αξέλ Τρούχτσεφ, o… ρωμαίος της Βερόνα, MVP του Σούπερ Καπ (video)

Πολυτιμότερος του αγώνα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για το Σούπερ Καπ ήταν ο Αξέλ Τρούχτσεφ, ο οποίος είχε μετακινηθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στις αρχές Δεκεμβρίου. Βελτίωσε την υποδοχή και την επίθεση του Δικεφάλου και πανηγύρισε έξαλλα χτες 24/01 την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και την προσωπική του διάκριση.

Μιλώντας στη WEB TV της ΕΟΠΕ τόνισε αρχικά για το Σούπερ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν μάχη από την αρχή μέχρι το τέλος. Σέβομαι απεριόριστα τους αντιπάλους μας αλλά θέλαμε και εμείς να δείξουμε τις δυνατότητές μας ως ομάδα. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, το δείξαμε και χαιρόμαστε που πήραμε τον τίτλο. Το βραβείο του MVP είναι ένα μπόνους και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γι’ αυτό».

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι δυνατό στην Ελλάδα το πρωτάθλημα. Ήρθα από την Ιταλία και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος προσαρμογής, ήμουν ήδη σε καλή κατάσταση όταν ήρθα. Στην Βερόνα πέρασα δύσκολα και πλέον περνάω ευχάριστα και απολαμβάνω να παίζω».

Για την ψυχολογία που απέκτησαν μετά το Σούπερ Καπ: «Μας έκανε να πιστέψουμε ότι όντως μπορούμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι απέναντι σε όλους».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ