fbpx

Άρης- ΑΟ Θήρας 3-2: Στην τετράδα του Κυπέλλου οι «κίτρινες»

Άρης- ΑΟ Θήρας 3-2: Στην τετράδα του Κυπέλλου οι «κίτρινες»

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη φάση των προημιτελικών, ο Άρης επικράτησε του ΑΟ Θήρας με 3-2 σετ και πήρε την πρόκριση για το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών.

Οι φιλοξενούμενες αιφνιδίασαν τις αντιπάλους τους στο ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 1-8 και διατήρησαν αυτή τη διαφορά στη μεγαλύτερη διάρκεια. Με το σετ να είναι στο 19-24, με ένα σερί 4-0, οι γηπεδούχες πλησίασαν στον πόντο, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση και έχασαν το σετ με 23-25.

Στα επόμενα δυο, οι Θεσσαλονικιές πήραν κεφάλι στο σκορ από νωρίς και κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος, κάνοντας το 2-1. Στο τέταρτο σετ, η ομάδα της Μυτιλήνης αντέδρασε και ήταν αυτή που ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει σε 2-2 και το ματς να οδηγηθεί στο τάι-μπρέικ.

Εκεί, συνέχισαν με τη φόρα που είχαν από το προηγούμενο σετ και πέρασαν πάλι μπροστά με 1-5. Με ένα απίστευτο σερί 6-0 ο Άρης πήρε προβάδισμα και συνέχισε να προηγείται, κάνοντας το 15-12 για το τελικό 3-2. Έτσι, συμπλήρωσε την τετράδα, στην οποία βρίσκονται ήδη Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Τα σετ: 3-2 (23-25, 25-22, 25-18, 23-25, 15-12)

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Γιάννης Τσαϊρέλης): Ξανθοπούλου, Γκιούρζντα, Νεσίμοβιτς, Σόουζα, Μπάκα, Ντούμαντσιτς / Θεοδοσίου (λ), Αποστολίδου, Παπαδοπούλου.

Α.Ο. ΘΗΡΑΣ (Ματέο Φρέσκι):
 Φίγιοκ, Κιουτσιούκη, Μερκάδο, Σαβάρ, Πόπιτς, Χριστόδουλου / Γεωργιάδου (λ), Τσοχατζή, Χαμαλίδου, Αγγελοπούλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ