fbpx

Αποσύρεται ο Γιουζούρου Χανιού;

Αποσύρεται ο Γιουζούρου Χανιού;

Ο Ιάπωνας παραχωρεί συνέντευξη Τύπου εντείνοντας τις φήμες περί αποχώρησης από το άθλημα.

Ο Γιουζούρου Χανιού δεν μπόρεσε να γίνει ο πρώτος που θα πετύχαινε το τετραπλό άξελ στη διάρκεια του ελεύθερου προγράμματος των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων και απουσίασε από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μαρτίου εξαιτίας τραυματισμού στον αστράγαλο. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής παραχωρεί συνέντευξη Τύπου για να κάνει «μία μεγάλη ανακοίνωση» όπως είπε σύμφωνα με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί.

 Το πρακτορείο Kyodo News αναφέρει ότι ο Χανιού θα μιλήσει στο Τόκιο με τις φήμες να εντείνονται περί αποχώρησης του 27χρονου από το καλλιτεχνικό πατινάζ μετά από μία σειρά τραυματισμών. Ο Χανιού είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος με δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στην καριέρα του και τέσσερα σε τελικούς Γκραν πρι. Ο ίδιος αναδείχθηκε πρωταθλητής του τουρνουά των τεσσάρων ηπείρων το 2020 και είναι έξι φορές πρωταθλητής Ιαπωνίας.

 Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου δεν μπόρεσε να πάρει τον τίτλο για τρίτη διοργάνωση στην σειρά και γυρίζοντας τον αστράγαλό του κατέλαβε την τέταρτη θέση. Με τις επιτυχίες του στο παγοδρόμιο ο Χανιού αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους κατοίκους του Σεντάι στη βορειοανατολική περιοχή του Τοχόκου. بوكر عربي Ο ίδιος είχε αφιερώσει τη νίκη του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι το 2014 στα θύματα του σεισμού και του τσουνάμι του 2011.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά