fbpx

Έγραψε ιστορία ο Μαλίνιν (vid)

Έγραψε ιστορία ο Μαλίνιν (vid)

Ο Ίλια Μαλίνιν έγινε ο πρώτος που πετυχαίνει τετραπλό άξελ σε αγώνα καθώς το έκανε στο US International Classic στο Λέικ Πλάσιντ. Οι αθλητές έχουν κάνει την συγκεκριμένη κίνηση σε προπονήσεις ωστόσο ο 17χρονος έγινε ο πρώτος που το έκανε σε αγώνα και το πέτυχε κατά τη διάρκεια του ελεύθερου προγράμματος υπό το μουσικό κομμάτι Euphoria των Labyrinth.

 Από το 1978 η τεχνική είχε παγώσει στο τριπλό που αποτελεί μία περιστροφή 1. موقع رياضي 260 μοιρών Ο δύο φορές κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου, Γιουζούρου Χανιού, το δοκίμασε στη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου νωρίτερα φέτος ωστόσο έχασε την ισορροπία του. «Ένιωσα πολύ καλά», είπε ο Μαλίνιν. «Όταν το δοκίμαζα ήταν αρκετά εύκολο για εμένα να καταλάβω πως να βρω την κατάλληλη στιγμή και όλα όσα πρέπει να γίνουν για να το πετύχω. المراهنات Το τετραπλό άξελ σε αγώνα είναι μία διαφορετική ιστορία επειδή έχεις νευρικότητα και πίεση και μπορεί να παρασυρθείς, έπρεπε λοιπόν να το κάνω σαν να είμαι στην προπόνηση».

 Το άλμα έχει βασική αξία 12,50 βαθμών, τους περισσότερους από τα έξι τετραπλά άλματα μαζί με έναν επιπλέον βαθμό για την εκτέλεση. Ο Μαλίνιν ήταν έκτος στο σύντομο πρόγραμμα αλλά με την ιστορική κίνηση πήρε τη νίκη. تعلم كيف تلعب الروليت

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά