fbpx

Στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης η βράβευση των Κυπελλούχων της σεζόν 2021-22

Στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης η βράβευση των Κυπελλούχων της σεζόν 2021-22

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 (13:00) θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, η Τελετή Βράβευσης των Κυπελλούχων Ελλάδος της περιόδου 2021-22.

Στα Αλπικά και στην κατηγορία των Ανδρών θα βραβευτεί ο Νίκος Μαυρόπουλος (Αλπις), ενώ σ’ αυτήν των Γυναικών η Μένια Τσιοβόλου (ΕΟΣ Βόλου).

Σε Παίδες και Κορασίδες θα βραβευτούν οι Βασίλης Παλάντζας (ΣΧΟ Έσπερος Καλαμαριάς) και Άρτεμις Παπαγεωργίου (ΕΟΣ Πατρών) αντίστοιχα, ενώ σε Παμπαίδες και Παγκορασίδες ο Απόστολος Παύλος Λέτσιος (ΕΟΣ Βόλου) και η Ιωάννα Κάτσικα (ΣΧΟ Έσπερος Καλαμαριάς).

Στα Βόρεια Αθλήματα, από τους Άνδρες, βραβείο θα απονεμηθεί στον Νίκο Τσουρέκα (ΕΟΣ Μετσόβου), στις Γυναίκες στην Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου (ΕΟΣ Δράμας), στους Παίδες στον Ευάγγελο Αθανασίου (ΑΟ Φλώρινας), στις Κορασίδες η Γεωργία Τσιάρκα (ΕΟΣ Νάουσας), στους Παμπαίδες ο Βασίλης Τσουρέκας (ΕΟΣ Μετσόβου) και στις Παγκορασίδες η Κλεονίκη Αναστασιάδου (ΑΟ Φλώρινας).

Βραβεία θα παραλάβουν και οι αθλητές στη Χιονοσανίδα και συγκεκριμένα ο Γιώργος Σμιθ (ΣΧΟ Έσπερος Καλαμαριάς) στην κατηγορία των Ανδρών, η Ελένη Αρβανιτίδου (ΟΧ Έδεσσας) στις Γυναίκες, ο Δημήτρης Γιαβανόπουλος (ΣΧΟ Έσπερος Καλαμαριάς) στους Παίδες και η Μαργαρίτα Ζωγράφου (ΧΟΣ Γρεβενών) στην κατηγορία των Παγκορασίδων.

Όσον αφορά, το Ελεύθερο Σκι θα βραβευτεί από την κατηγορία των Ανδρών ο Γιώργος Αλμπανίδης (Άλπις) και από τις Γυναίκες η Ιωάννα Λιχούνα (ΟΧ Έδεσσας) και η Ελένη Αρβανιτίδου (ΟΧ Έδεσσας), οι οποίες ισοβάθμησαν τη σεζόν που μας πέρασε.

Επίσης, θα βραβευτούν τα σωματεία, ΕΟΣ Βόλου (Αλπικά), ΕΟΣ Νάουσας (Δρόμοι Αντοχής και Δίαθλο) και ΟΧ Έδεσσας (Χιονοσανίδα και Ελεύθερο Σκι).

Στο πλαίσιο της βράβευσης των Κυπελλούχων της σεζόν 2021-2022, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, όπου οι άνθρωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) θα παραθέσουν αναμνηστικά τα οποία θα τοποθετηθούν στο μουσείο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά