fbpx

Παγκόσμιο Αλπικού Α/Γ: Στο 95% η ολοκλήρωση των έργων σε Κουρσεβέλ και Μεριμπέλ

Παγκόσμιο Αλπικού Α/Γ: Στο 95% η ολοκλήρωση των έργων σε Κουρσεβέλ και Μεριμπέλ

Με τέσσερις μήνες να απομένουν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα αλπικού σκι σε Κουρσεβέλ και Μεριμπέλ στη Γαλλία ο γενικός γραμματέας της διεθνούς ομοσπονδίας, Μισέλ Βιόν, δήλωσε ότι οι απαραίτητες εργασίες έχουν φτάσει στο 95% της ολοκλήρωσής τους.

 Μιλώντας μετά την τελική επιθεώρηση του χώρου που θα φιλοξενήσει τη δράση από τις 6 έως τις 13 Φεβρουαρίου του 2023, ο Βιόν είπε: «Η τελική επιθεώρηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι πάντα μία ξεχωριστή στιγμή. Στη διάρκεια αυτών των δύο ημερών με συναντήσεις και επισκέψεις του χώρου, ήμασταν ικανοί να δούμε ότι το 95% των έργων έχει ήδη ολοκληρωθεί και απομένει ένα 5%».

 «Όλοι μαζί θα δώσουμε έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια. Οι τέσσερις μήνες είναι ένα σύντομο διάστημα και ο χρόνος μετράει αντίστροφα και στις 6 Φεβρουαρίου όλος ο κόσμος θα παρακολουθεί τη δράση σε Κουρσεβέλ και Μεριμπέλ. Πέρασαν 14 χρόνια από τη διοργάνωση στη Βαλ Ντ’Ιζέρ, πάλι στη Γαλλία και όλοι ανυπομονούν να αρχίσει η γιορτή».

 Εκτός του γενικού γραμματέα της FIS, στην επιθεώρηση βρέθηκαν επίσης η Σάντρα Σπιτς, επικεφαλής του τομέα διοργανώσεων αγώνων και οι αγωνιστικοί διευθυντές σε άνδρες και γυναίκες, Μάρκους Βάλντνερ και Πίτερ Γκέρντολ αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά