fbpx

Στη Βοστόνη το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2025

Στη Βοστόνη το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2025

Η Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών θα διοργανώσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ το 2025. Η διοργάνωση που  θα διεξαχθεί το διάστημα 24 με 30 Μαρτίου του συγκεκριμένου έτους ορίστηκε από την διεθνή ένωση, την ISU, να δει τη δράση στην συγκεκριμένη πόλη, ένα έτος πριν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026 σε Μιλάνο και Κορτίνα στην Ιταλία.

 Η Βοστόνη διοργάνωσε για πρώτη φορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ στο TD Garden το 2016 και η αμερικανική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι το ίδιο μέρος θα δει ξανά τη δράση σε κάτι περισσότερο από τρία χρόνια από τώρα. Το συγκεκριμένο παγκόσμιο πρωτάθλημα αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και για τα εισιτήρια για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

 Για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου φέτος, τα περισσότερα εισιτήρια κρίθηκαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021 που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, την Στοκχόλμη. Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων έγινε επίσης γνωστό ότι η Πράγα, η πρωτεύουσα της Τσεχίας, θα αναλάβει το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2026, λίγες εβδομάδες μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ιταλία. Η Πράγα έχει αναλάβει δύο φορές τη διοργάνωση αλλά όχι μετά το 1993.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά