fbpx

Skate America: Νίκη στον χορό στον πάγο για Μάντισον Τσοκ και Έβαν Μπέιτς (vid)

Skate America: Νίκη στον χορό στον πάγο για Μάντισον Τσοκ και Έβαν Μπέιτς (vid)

Μάντισον Τσοκ και Έβαν Μπέιτς συνέχισαν την παράδοση που θέλει τις Ηνωμένες Πολιτείες να παίρνουν τον τίτλο στο χορό στον πάγο στο Skate America εδώ και 14 χρόνια παρά τα λάθη τους σε ρυθμικό και ελεύθερο χορό.

 Τσοκ και Μπέιτς επικράτησαν των συμπατριωτών τους, Κέτλιν Χάβαγιεκ και Ζαν-Λουκ Μπέικερ με διαφορά 73 εκατοστών του βαθμού στον πρώτο σταθμό της σειράς Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ για την σεζόν. Χάβαγιεκ και Μπέικερ αποδείχθηκαν καλύτεροι στον ελεύθερο χορό ενώ Τσοκ και Μπέικ δεν πήραν βαθμό για την ακολουθία βημάτων και είναι η πρώτη φορά που Χάβαγιεκ και Μπέικερ επικρατούν των Τσοκ και Μπέιτς σε ένα πρόγραμμα σε 45 αναμετρήσεις.

«Προφανώς υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει αλλά δεν είμαστε κάποιοι που θέλουμε να το αποφύγουμε αυτό», είπε ο Μπέιτς στο NBC Sports. «Σίγουρα γνωρίζουμε πάνω σε τι πρέπει να δουλέψουμε. Πιστεύω ότι τα προγράμματα χρειάζονται δουλειά». Τσοκ και Μπέιτς, οι κάτοχοι του χάλκινου μεταλλίου σε παγκόσμιο πρωτάθλημα πήραν την πρώτη τους νίκη σε Γκραν Πρι από το 2015. Ο 33χρονος Μπέιτς έγινε ο γηραιότερης χορευτής στον πάγο που κατακτά τη νίκη στο Skate America.

Οι κάτοχοι του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, Γκαμπριέλα Παπαδάκις και Γκιγιόμ Σιζερόν από τη Γαλλία, θα απουσιάσουν αυτή την σεζόν και ίσως η καριέρα τους να έχει ολοκληρωθεί. Οι «αργυροί» Ολυμπιονίκες Βικτόρια Σινίτσινα και Νικίτα Κατσαλάποφ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εξαιτίας του αποκλεισμού των Ρώσων αθλητών για τον πόλεμο στην Ουκρανία και οι «χάλκινοι» Μάντισον Χάμπελ και Ζάκαρι Ντόναχιου έχουν αποσυρθεί.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά