fbpx

Skate America: Νικήτρια η Καόρι Σακαμότο (vid)

Skate America: Νικήτρια η Καόρι Σακαμότο (vid)

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Καόρι Σακαμότο από την Ιαπωνία αναδείχθηκε νικήτρια στο Skate America που διεξάγεται στη Βοστόνη και αποτελεί τον πρώτο σταθμό στην σεζόν των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ. Η Γιαπωνέζα πήρε συνολικά 217,61 βαθμούς και σημείωσε την τρίτη της νίκη σε Γκραν Πρι. Στην κορυφή μετά το σύντομο πρόγραμμα, η Σακαμότο ήταν η καλύτερη και στο ελεύθερο με 145,89 βαθμούς και πήρε τον πρώτο της τίτλο Γκραν Πρι πέρα από τη χώρα της καθώς οι δύο προηγούμενες επιτυχίες της ήταν στο NHK Trophy.

 Η Ιζαμπέλ Λέβιτο από τις Ηνωμένες Πολιτείες κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 206,66 βαθμούς και ακολούθησε η επίσης Αμερικανίδα Άμπερ Γκλεν με 197,61. «Είναι το πρώτο μου χρυσό μετάλλιο στο Skate America με την πέμπτη μου παρουσία. Είμαι γεμάτη χαρά», είπε η Σακαμότο που δύο φορές είχε πάρει τη δεύτερη θέση στο τουρνουά, το 2017 και το 2018.

 Το διπλό άξελ για αρχή ξεσήκωσε το κοινό στο Albright Performance Center και η 22χρονη στην συνέχεια πέτυχε τον συνδυασμό τριπλού φλιπ-τριπλού τόλουπ στο δεύτερο μισό του ελεύθερου προγράμματός της, εκείνου του συνδυασμού που δεν μπόρεσε να εκτελέσει στο σύντομο.

https://www.youtube.com/watch?v=s8TTE2kWgdw&ab_channel=meitetsuNH44sub
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά