fbpx

Παγκόσμιο κύπελλο Αλπικού Σκι: Συνεχίζουν μαζί έως το 2026 FIS – Audi

Παγκόσμιο κύπελλο Αλπικού Σκι: Συνεχίζουν μαζί έως το 2026 FIS – Audi

H διεθνής ομοσπονδία σκι και σνόουμπορντ, η FIS, επέκτεινε την εμπορική συνεργασία με την Audi για άλλα 4 χρόνια.

 Η Audi, που είναι η αποκλειστική συνεργάτης στην αυτοκίνηση για τη FIS, θα συνεχίσει να είναι χορηγός και να αναφέρεται το όνομά της στους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα έχει επίσης ενεργό ρόλο στην προώθηση των αγώνων που ξεχωρίζουν όπως εκείνοι στο Κίτζμπιελ και το Βένγκεν.

 Η επέκταση της συνεργασίας συμφωνήθηκε στο πλαίσιο του πρώτου σταθμού στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου, στο Ζέλντεν της Αυστρίας όπου έδωσε το παρών ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Μισέλ Βιόν. «Η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη ήταν πάντα στο επίκεντρο της συνεργασίας μας με την Audi», είπε. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που έχουμε την Audi ως συνεργάτη μας για άλλα 4 χρόνια».

 Η Audi είναι επίσης η επίσημη και αποκλειστικά συνεργάτης πολλών εθνικών ομοσπονδιών στα χειμερινά αθλήματα, με παρουσία σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Γαλλία και Νορβηγία.  «Η Audi και το παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι απολαμβάνουν μία στενή συνεργασία εδώ και πολλά χρόνια», είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Χένρικ Βέντερς. «Η οικογένεια του αλπικού και της Audi είναι ενωμένες και έχουν τη θέληση να κατακτήσουν την κορυφή μέσω της προόδου και της προστασίας του περιβάλλοντος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά