fbpx

Skate Canada: Μπροστά η Ιαπωνία στα ζευγάρια (vid)

Skate Canada: Μπροστά η Ιαπωνία στα ζευγάρια (vid)

Η Ιαπωνία έχει την πρώτη θέση μετά το σύντομο πρόγραμμα των ζευγαριών στο Skate Canada, το δεύτερο σταθμό στην σεζόν των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ. Ρίκου Μιούρα και Ριουίτσι Κιχάρα πήραν 73,99 βαθμούς και απόκτησαν σημαντικό προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού ενόψει του ελεύθερου προγράμματος.

Έμιλι Τσαν και Σπένσερ Ακίρα Χάου από τις Ηνωμένες Πολιτείες ακολουθούν από τη δεύτερη θέση με 67,39 βαθμούς ενώ η Σάρα Κόντι και ο Νίκολο Μάτσιι είναι στην τρίτη θέση με 66,66 βαθμούς.

«Ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάσαμε το νέο μας πρόγραμμα και στόχος μας ήταν να διασκεδάσουμε», είπε ο Ρίκου Μιούρα. «Ο αυριανός στόχος είναι ίδιος, θα πάμε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα για πρώτη φορά χωρίς να σκεφτόμαστε αν θα αγωνιστούμε καθαρά ή με λάθη, απλά θέλουμε να το διασκεδάσουμε».

«Την περασμένη σεζόν βιώσαμε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και το παγκόσμιο πρωτάθλημα και είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα», πρόσθεσε η Κιχάρα. «Αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση πριν αρχίσει αυτή η σεζόν. Τον Ιούλιο με τον τραυματισμό στον ώμο του Μιούρα χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και προσπαθούμε να τα χτίσουμε όλα από την αρχή».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά