fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Short Track: Παραμένει στην κορυφή ο Παρκ (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο Short Track: Παραμένει στην κορυφή ο Παρκ (vids)

Ο Τζι Γουόν Παρκ από τη Νότια Κορέα ολοκλήρωσε ως κορυφαίος στο Σολτ Λέικ Σίτι των Ηνωμένων Πολιτειών για τον δεύτερο σταθμό στο παγκόσμιο κύπελλο Short Track. Ο ίδιος πήρε το χρυσό μετάλλιο στα χίλια μέτρα, έχοντας νωρίτερα πάρει το αργυρό στα 1.500 και στην σκυταλοδρομία 5.000 μέτρων συνεχίζοντας τις καλές του επιδόσεις μετά τα δύο χρυσά που πήρε στην πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου, στο Μόντρεαλ του Καναδά. Δεύτερος ο συμπατριώτης του, Κιούνγκ Χουάν Παρκ ενώ ο Καζάκος Αντίλ Γκελιαχμέτοφ ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου.

 Ο Καναδός Πασκάλ Ντιόν, νικητής στα χίλια μέτρα του Μόντρεαλ, ήταν μέλος της ομάδας της χώρας του που πήρε τη νίκη στην σκυταλοδρομία 5.000 μέτρων, μπροστά από τη Νότια Κορέα και την Κίνα που κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

 Ένας ακόμα από τους πρωταγωνιστές στη Γιούτα ήταν ο Ολλανδός Γιανς Φαν’τ Βάουτ που μετά τη νίκη στα 1.500 μέτρα αναδείχθηκε ταχύτερος και στα 500, στο ντεμπούτο του σε Α’ τελικό παγκοσμίου κυπέλλου. Επόμενος σταθμός, ο τρίτος της σεζόν, το διάστημα 9-11 Δεκεμβρίου στο Αλμάτι του Καζακστάν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά