fbpx

Συνεχίζονται οι βραβεύσεις για την Κλόι Κιμ

Συνεχίζονται οι βραβεύσεις για την Κλόι Κιμ

Αν και ανακοίνωσε ένα διάλειμμα από τη δράση και την απουσία της από την σεζόν μετά το χρυσό μετάλλιο στο halfpipe στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, η Κλόι Κιμ συνεχίζει να γνωρίζει βραβεύσεις και διακρίσεις με την 22χρονη να είναι μία από τις γυναίκες της χρονιάς σύμφωνα με το περιοδικό Glamour.

 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό η Κιμ αναφέρθηκε σε μία σειρά θεμάτων, όπως την αξία που έχει για εκείνη να γίνεται η πρώτη γυναίκα που παίρνει δύο χρυσά μετάλλια στο halfpipe του σνόουμπορντ, τη διαχείριση της πίεσης και των προσδοκιών καθώς είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες αλλά και την εταιρεία multimedia που εστιάζει στη γυναίκα.

 Αποκαλύπτοντας ότι θέλει να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού κάποια στιγμή στο μέλλον η ίδια τόνισε ότι θα επιστρέψει στη δράση στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον και θα ανεβάσει το επίπεδό της για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026 σε Μιλάνο και Κορτίνα, όπου θα έχει στόχο το τρίτο χρυσό μετάλλιο στην σειρά.

 Η ίδια είναι επίσης υποψήφια για το βραβείο που φέρει το όνομα του Τζέιμς Ε. Σάλιβαν, ενός πρωτοπόρου στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και πρώην προέδρου της αμερικανικής ερασιτεχνικής αθλητικής ένωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά