fbpx

Τζέισον Μπράουν, η επιστροφή!

Τζέισον Μπράουν, η επιστροφή!

«Ο Τζέισον Μπράουν δεν τελείωσε ακόμα». Αυτή ήταν η φράση που έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Αμερικανός που έχει πάρει μέρος σε δύο διοργανώσεις Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, αποκαλύπτοντας ότι θα πάρει μέρος στο εθνικό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2023 στο Σαν Χοσέ. «Θα τα πούμε στο Σαν Χοσέ», πρόσθεσε ο 27χρονος.

 Ο Μπράουν ήταν μέλος της αμερικανικής ομάδας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου φέτος το Φεβρουάριο παίρνοντας την έκτη θέση. Παλαιότερα, είχε πάρει μέρος και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι της Ρωσίας ενώ απουσίασε από τη διοργάνωση του 2018 στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας.

 Το εθνικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών θα διεξαχθεί το διάστημα 23 με 29 Ιανουαρίου του 2023 και ο Μπράουν, που δεν πήρε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην σειρά των Γκραν Πρι αυτή την σεζόν, επιβεβαίωσε ότι εκεί θα κάνει και την επιστροφή του στη δράση. Μένει να αποδειχθεί πλέον αν σχεδιάζει να αγωνιστεί και μετά τον Ιανουάριο όντας πρωταθλητής Ηνωμένων Πολιτειών το 2015 και με παρουσία στην πρώτη τριάδα σε έξι περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά