fbpx

FIS και Viessmann μαζί μέχρι την σεζόν 2025-2026

FIS και Viessmann μαζί μέχρι την σεζόν 2025-2026

Η διεθνής ομοσπονδία σκι και σνόουμπορντ ανακοίνωσε ότι η μακρόχρονη συνεργασία της με τη Viessmann θα επεκταθεί έως την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

 Η Viessmann, η οποία συνεργάζεται με τη FIS από το 2002, θα είναι ο μέγας χορηγός στο παγκόσμιο κύπελλο άλματος με σκι και βορινού σύνθετου ανδρών και γυναικών ενώ θα έχει τον ίδιο ρόλο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ski Flying αλλά και στη διεθνή ένωση του δίαθλου.

 «Είμαστε πανευτυχείς που επεκτείναμε την συνεργασία μας με τη Viessmann για τα επόμενα 4 χρόνια», είπε ο εμπορικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Κρίστιαν Σάλομον. «Η Viessmann και ο χειμερινός αθλητισμός συμβαδίζουν και οι αθλητές μας ευνοούνται εδώ και πολλές γενιές από αυτή την συνεργασία».

 «Θέλουμε να είμαστε πολλά περισσότερα από ένας χορηγός», είπε ο Ίβο Χέφελ, αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της Viessmann. «Για σχεδόν 30 χρόνια είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για γενιές αθλητών. Υποστηρίζουμε την επόμενη γενιά και μαζί είμαστε μία αθλητική οικογένεια για μία θετική αλλαγή».

 Την άποψή του έδωσε και ένας από τους κορυφαίους αθλητές του βορινού σύνθετου όλων των εποχών, ο Έρικ Φρέντσελ. «Για εμένα η Viessmann είναι κάτι παραπάνω από ένας χορηγός, είναι μία εταιρεία που με συνόδευσε σε όλη μου την καριέρα και δεν μου προκαλεί έκπληξη που συνεχίζει και στηρίζει τους κλιματικούς στόχους της FIS».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χειμερινά