fbpx

Four Continents: Από 2 χρυσά μετάλλια Νότια Κορέα και Καναδάς (vids)

Four Continents: Από 2 χρυσά μετάλλια Νότια Κορέα και Καναδάς (vids)

Καναδάς και Νότια Κορέα αναδείχθηκαν νικητές την προτελευταία ημέρα δράσης στο πρωτάθλημα τεσσάρων ηπείρων του πατινάζ ταχύτητας σε σύντομη πίστα στο Σολτ Λέικ Σίτι των Ηνωμένων Πολιτειών, παίρνοντας από δύο χρυσά μετάλλια.

 Κάτοχος τριών Ολυμπιακών μεταλλίων ο Στίβεν Ντιμπουά, πήρε το χρυσό στα 500 μέτρα ενώ η συμπατριώτισσά του, Κόρτνεϊ Σαρό ήταν η νικήτρια στα 1.500 μέτρα. Ο τίτλος στα 500 μέτρα γυναικών πήγε στην Σουκ-Χι Σιμ από τη Νότια Κορέα με τον συμπατριώτη της, Τζι-Γουόν Παρκ να παίρνει τη νίκη στα 1.500 μέτρα.

 Ο Ντιμπουά νίκησε τον Αμερικανό Άντριου Χέο με διαφορά 371 χιλιοστών του δευτερολέπτου στο σπριντ των 500 μέτρων ενώ ο Πασκάλ Ντιόν πήρε και το χάλκινο για τον Καναδά νικώντας τον Κινέζο Γιουτσέν Ζονγκ.

 Ο τίτλος στα 500 μέτρα γυναικών πήγε στην Σιμ, που είναι διπλή «χρυσή» Ολυμπιονίκης με διαφορά μόλις 29 χιλιοστών του δευτερολέπτου από την Αμερικανίδα Κρίστεν Σάντος-Γκρίζγουολντ ενώ η Τσουτόνγκ Ζανγκ έκανε δικό της το χάλκινο με διαφορά δύο δεκάτων του δευτερολέπτου.

 Ο Παρκ πήρε τον τίτλο στα 1.500 μέτρα με διαφορά μόλις 62 χιλιοστών του δευτερολέπτου από τον συμπατριώτη του, Κιούνγκ-Χουάν Χονγκ ενώ ο Ντιμπουά πρόσθεσε το χάλκινο μετά το χρυσό στα 500 μέτρα.

 Τέλος, στα 1.500 μέτρα γυναικών, η Σαρό, έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με επίδοση δύο λεπτών και 25,614 δευτερολέπτων από τη Νοτιοκορεάτισσα Μιν-Τζέονγκ Τσόι ενώ το χάλκινο πήγε στην Κλόντια Γκανιόν από τον Καναδά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά