fbpx

Με το σπριντ 10χλμ. ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες προετοιμασίας στη Σουηδία για Αγγέλη και Τσουρέκα

Με το σπριντ 10χλμ. ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες προετοιμασίας στη Σουηδία για Αγγέλη και Τσουρέκα

Απόστολος Αγγέλης και Νίκος Τσουρέκας αγωνίστηκαν στο σπριντ των 10χλμ. στο Ίντρε της Σουηδίας ολοκληρώνοντας τον δεύτερο αγώνα προετοιμασίας.

Ο Τσουρέκας είχε το καλύτερο πλασάρισμα από τους δύο Έλληνες διαθλητές, τερματίζοντας στην 40η θέση, σε σύνολο 59 συμμετοχών, με δύο χαμένες βολές (και οι δύο στην όρθια θέση) με χρόνο 27:08. Από την πλευρά του ο Αγγέλης τερμάτισε στην 44η θέση έχοντας συνολικά 5 χαμένες βολές (3 πρηνηδόν, 2 σε όρθια θέση) και με χρόνο 27:43.5.

Την 1η θέση κατέκτησε ο Γάλλος Εμιλιάν Ζακλίν που ολοκλήρωσε τα 10χλμ. σε 22:35.6 και μια χαμένη βολή, με τον Σουηδό Μάρτιν Πονσιλουόμα  να τερματίζει στη 2η θέση με 22:43.5 αστοχώντας σε μια βολή, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο επίσης Σουηδός Σεμπάστιαν Σάμιουελσον με 23:21.8 χάνοντας μια βολή.

Στην κατηγορία των γυναικών από ελληνικής πλευράς δεν αγωνίστηκε η Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου η οποία ταλαιπωρείται (όπως και πολλοί αθλητές στο Ίντρε) από ίωση. 

Θυμίζουμε ότι ο κύριος αγωνιστικός στόχος των Ελλήνων αθλητών είναι η πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντρών και γυναικών που θα διεξαχθεί στο Όμπερχοφ της Γερμανίας το διάστημα 8-19 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά