fbpx

NHK Trophy: Νίκη και πρόκριση στα τελικά για Μιούρα – Κιχάρα (vid)

NHK Trophy: Νίκη και πρόκριση στα τελικά για Μιούρα – Κιχάρα (vid)

Κάτοχοι του αργυρού μεταλλίου στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, Ρίκου Μιούρα και Ριουίτσι Κιχάρα από την Ιαπωνία πήραν δεύτερη νίκη στην σεζόν επικρατώντας μπροστά στο κοινό της χώρας τους για τον πέμπτο σταθμό της σειράς των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ και την κατηγορία των ζευγαριών. Έμιλι Τσαν και Σπένσερ Ακούρα Χάου από τις ΗΠΑ πήραν το αργυρό, όπως στο Skate Canada ενώ το βάθρο ολοκλήρωσαν Μπρουκ ΜακΙντος και Μπέντζαμιν Μίναρ από τον Καναδά παίρνοντας το πρώτο τους μετάλλιο.

 Οι νικητές κατάφεραν στο Σαπόρο και στο πλαίσιο του NHK Trophy να κάνουν τριπλό τουίστ, συνδυασμό τριπλού τόλουπ-διπλού τόλουπ και ένα τριπλό λουπ. Η Μιούρα δεν είχε την καλύτερη περιστροφή στο τριπλό σάλχοφ και έβαλε το χέρι στον πάγο στο τριπλό λουτζ ωστόσο η εμφάνιση ήταν αρκετή για το χρυσό μετάλλιο.

 «Πέρα από την καλή εμφάνιση θέλαμε να παρουσιάσουμε την προσωπικότητά μας και να χαμογελάσουμε», εξήγησε η Μιούρα. «Ήμασταν ικανοί να ολοκληρώσουμε την εμφάνισή μας μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο και νιώθουμε καλά για αυτό. Παρά το λάθος πετύχαμε ατομικό ρεκόρ στο σύνολο και είμαστε ευτυχισμένοι με αυτό».

 Οι νικητές του Skate Canada πήραν 137,19 βαθμούς στο ελεύθερο πρόγραμμα και έφτασαν συνολικά τους 216,16 ενώ με τις δύο νίκες τους εξασφάλισαν και την παρουσία τους στα τελικά του Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά