fbpx

NHK Trophy: Πρώτος μετά το σύντομο πρόγραμμα ο Γιαμαμότο (vid)

NHK Trophy: Πρώτος μετά το σύντομο πρόγραμμα ο Γιαμαμότο (vid)

Ο Ιάπωνας Σότα Γιαμαμότο κατάφερε μπροστά στο κοινό της χώρας του να έχει την καλύτερη επίδοση μετά το σύντομο πρόγραμμα του NHK Trophy, που αποτελεί τον πέμπτο σταθμό στην σεζόν των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και συμπατριώτης του, ο Σόμα Ούνο, ακολουθεί από τη 2η θέση ενώ την 3η έχει ο Γάλλος Άνταμ Σιάο Χιμ Φα.

 Υπό το μουσικό θέμα του Yesterday, ο Γιαμαμότο ήταν ο μοναδικός που είχε ένα καθαρό πρόγραμμα με τον κάτοχο του αργυρού μεταλλίου στον αγώνα της Γαλλίας να έχει συνδυασμό τετραπλού τόλουπ-τριπλού τόλουπ, τετραπλό σάλχοφ συγκεντρώνοντας 96,49 βαθμούς.

 «Αυτή την σεζόν είναι αρκετά σταθερός στο σύντομο πρόγραμμα και αυτή τη φορά κατάφερα να ολοκληρώσω όλα μου τα άλματα, οπότε είμαι χαρούμενος με αυτό. Δεν έχω σπουδαίο ρεκόρ σε Γκραν Πρι, στόχος μου είναι η πρόκριση στα τελικά αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι πολύ», είπε ο Γιαμαμότο.

 Ο Ούνο είχε ένα τετραπλό φλιπ ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει την πτώση στο τετραπλό τόλουπ και δεν σημείωσε συνδυασμό με τον κάτοχο του χάλκινου μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου να κάνει την καλύτερη εμφάνισή του στην σεζόν με 91,66 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά