fbpx

NHK Trophy: Νικητής στην Ιαπωνία ο Σόμα Ούνο (vid)

NHK Trophy: Νικητής στην Ιαπωνία ο Σόμα Ούνο (vid)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σόμα Ούνο από την Ιαπωνία πήρε τη νίκη μπροστά στο κοινό της χώρας του για το NHK Trophy, στο πλαίσιο του πέμπτου σταθμού στην σειρά των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ.

 Ο Ούνο, δεύτερος μετά το σύντομο πρόγραμμα, έκανε την ανατροπή στο ελεύθερο ρίχνοντας στη 2η θέση τον συμπατριώτη του, Σότα Γιαμαμότο ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε ο Τζουνγκχουάν Τσα από τη Νότια Κορέα.

 Κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, ο Ούνο, σημείωσε την καλύτερη προσωπική του επίδοση στην σεζόν με 188,10 βαθμούς φτάνοντας συνολικά τους 279,76 και πήρε δεύτερη νίκη στην σεζόν των Γκραν Πρι και 8η συνολικά.

 «Αυτή τη φορά υπήρχαν λάθη στο σύντομο πρόγραμμα αλλά όλα τα άλλα πήγαν καλά. Το ελεύθερο πρόγραμμα δεν ήταν σπουδαίο, φυσικά έπρεπε να πάρω τους βαθμούς με τα άλματά μου, σήμερα αγωνίστηκα για τα άλματα»

 Ο Γιαμαμότο, πρωτοπόρος μετά το σύντομο πρόγραμμα είχε δύο τετραπλά τόλουπ και σάλχοφ αλλά έπεσε στα 2 τριπλά άξελ που επιχείρησε και πήρε συνολικά 257,85 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά