fbpx

Εντυπωσιασμένοι οι άνθρωποι της FIS με την πρόοδο στο Μπακουριάνι

Εντυπωσιασμένοι οι άνθρωποι της FIS με την πρόοδο στο Μπακουριάνι

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έμειναν οι άνθρωποι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκι (FIS) που επισκέφθηκαν το Μπακουριάνι της Γεωργίας για να ελέγξουν την πρόοδο των εργασιών, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Freestyle Ski, Σνόουμπορντ και Freeski του 2023. Πρακτικά, αυτή ήταν η τελευταία γενική επιθεώρηση πριν τη διοργάνωση, με τα πορίσματά της να είναι άκρως θετικά.

Οι άνθρωποι της FIS βρήκαν όλες τις βασικές δομές πανέτοιμες και σε άρτια κατάσταση, με το χρονοδιάγραμμα των τελικών εργασιών που απομένουν να είναι απολύτως ενθαρρυντικό πως τα πάντα θα έχουν ολοκληρωθεί στην ώρα τους. Ειδική μνεία έγινε στην προμήθεια ειδικού μηχανισμού παραγωγής τεχνητού χιονιού σε περίπτωση ανάγκης, με τους διοργανωτές να καλύπτουν έτσι και αυτή την πιθανότητα.

Σημειώνεται πως συνολικά για τη Γεωργία αυτή είναι μία μεγάλη οργανωτική δοκιμασία, καθώς ποτέ στην ιστορία της δεν έχει φιλοξενήσει τέτοιου μεγέθους διοργάνωση της FIS. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 19 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χειμερινά