fbpx

Grand Prix Espoo: Προβάδισμα για την Χέντριξ, 5η η Σχίζας (vid)

Grand Prix Espoo: Προβάδισμα για την Χέντριξ, 5η η Σχίζας (vid)

Κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, η Λοένα Χέντριξ από το Βέλγιο βρίσκεται στην πρώτη θέση μετά το σύντομο πρόγραμμα στο Έσπου για το Γκραν Πρι Φινλανδίας, που αποτελεί τον 6ο και τελευταίο σταθμό στην σειρά των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ.

 Η Χέντριξ άνοιξε το πρόγραμμά της με ένα διπλό άξελ και έναν συνδυασμό τριπλού λουτζ-τριπλού τόλουπ με τη νικήτρια στο φετινό Γκραν Πρι Γαλλίας να παίρνει 74,88 βαθμούς.

 Πρωταθλήτρια 2 φορές στο τουρνουά των τεσσάρων ηπείρων, η Μάι Μιχάρα από την Ιαπωνία ακολουθεί από τη 2η θέση σε απόσταση 1,3 βαθμών με τη νικήτρια στο ΜΚ John Wilson Trophy να πετυχαίνει το τριπλό φλιπ και το τριπλό λουτζ αλλά στην συνέχεια του συνδυασμού δεν μπόρεσε να εκτελέσει σωστά το τριπλό τόλουπ.

Η Ιαπωνία έχει και 2η αθλήτρια στην πρώτη τριάδα, την Μάνα Καβάμπε με την 18χρονη να μην έχει την ιδανική περιστροφή στο τριπλό φλιπ και να συγκεντρώνει 67,03 βαθμούς. Η ελληνικής καταγωγής από την πλευρά του πατέρα της, η Αμερικανίδα Μάντλιν Σχίζας είναι στην 5η θέση πίσω από την συμπατριώτισσά της Λίντσεϊ Τόρνγκρεν με 65,19 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά