fbpx

GP Espoo: Ο Αϊμόζ προηγείται του Μαλίνιν μετά το σύντομο πρόγραμμα (vid)

GP Espoo: Ο Αϊμόζ προηγείται του Μαλίνιν μετά το σύντομο πρόγραμμα (vid)

Ο Γάλλος Κέβιν Αϊμόζ έκανε την έκπληξη και προηγείται μετά το σύντομο πρόγραμμα στο Έσπου για το Γκραν Πρι Φινλανδίας που αποτελεί τον 6ο και τελευταίο σταθμό στην σειρά των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ.

 Ο Αϊμόζ άρχισε με τριπλό άξελ ωστόσο είχε αστάθεια στον συνδυασμό του τριπλού φλιπ-τριπλού τόλουπ με τον πρωταθλητή Γαλλίας στην συνέχεια να πετυχαίνει το τριπλό λουτζ και να φτάνει τους 88,96 πόντους.

 Ο Ίλια Μαλίνιν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, είχε τετραπλό σάλχοφ και συνδυασμό τετραπλού τόλουπ-τριπλού τόλουπ χωρίς ωστόσο να έχει την ιδανική περιστροφή ενώ παραπάτησε στο τριπλό άξελ με αποτέλεσμα να ακολουθεί από τη 2η θέση παίρνοντας 85,57 βαθμούς.

 Την πρόκριση στον τελικό των Γκραν Πρι που διεξάγονται τον επόμενο μήνα στην Ιταλία διεκδικεί και ο Σουν Σάτο από την Ιαπωνία ο οποίος για να πετύχει τον στόχο του θα πρέπει να πάρει τη 2η θέση στη Φινλανδία. Ο Ιάπωνας άρχισε το πρόγραμμά του με τετραπλό τόλουπ-διπλό τόλουπ αλλά είχε πτώση στο τετραπλό λουτζ. Τρίτος στο MK John Wilson Trophy βρίσκεται στην 3η θέση στη Φινλανδία με 81,59 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά