fbpx

Grand Prix Espoo: Νικητής με ανατροπή ο Μαλίνιν (vid)

Grand Prix Espoo: Νικητής με ανατροπή ο Μαλίνιν (vid)

Ο Ίλια Μαλίνιν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, πήρε τη νίκη στο Γκραν Πρι Φινλανδίας, τον έκτο και τελευταίο σταθμό της σειράς των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ και με δύο νίκες εξασφάλισε την παρουσία του στους τελικούς που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα στην Ιταλία.,

 Ο Μαλίνιν ήταν δεύτερος μετά το σύντομο πρόγραμμα ωστόσο στο ελεύθερο πέτυχε το τετραπλό άξελ που δοκίμασε από την αρχή ενώ ακολούθησε το τετραπλό φλιπ, το τετραπλό τόλουπ, το τετραπλό σάλχοφ και ο συνδυασμός τριπλού Όιλερ-τριπλού άξελ με αποτέλεσμα ο 17χρονος να πάρει 192,82 βαθμούς και να φτάσει συνολικά τους 278,39.

 Παρών στους τελικούς της σεζόν θα είναι και ο Ιάπωνας Σουν Σάτο καθώς είχε στόχο τη 2η θέση και την έκανε δική του όντας τρίτος μετά το σύντομο πρόγραμμα. Τρίτος στο MK John Wilson Trophy ο Ιάπωνας είχε ένα τετραπλό λουτζ, ένα συνδυασμό τετραπλού- τριπλού τόλουπ, άλλο ένα τετραπλό τόλουπ και 5 καθαρά τριπλά άλματα. Αποτέλεσμα να σημειώσει ατομικό ρεκόρ με 180,62 βαθμούς και να φτάσει συνολικά τους 262,21.

 Πρωτοπόρος μετά το σύντομο πρόγραμμα, ο Γάλλος Κέβιν Αϊμόζ υποχώρησε στην τρίτη θέση μετά το ελεύθερο με 2 τριπλά άξελ και ακόμα 5 τριπλά άλματα, με συνολικό απολογισμό 255,69 βαθμών.

https://www.youtube.com/watch?v=1BeDg7okDe4&ab_channel=EpicSkating
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά