fbpx

Grand Prix Espoo: Νικήτρια και στη Φινλανδία η Μιχάρα (vid)

Grand Prix Espoo: Νικήτρια και στη Φινλανδία η Μιχάρα (vid)

Δύο φορές πρωταθλήτρια στο τουρνουά των τεσσάρων ηπείρων, η Μάι Μιχάρα από την Ιαπωνία προσπέρασε την κάτοχο του αργυρού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, την Βελγίδα Λοένα Χέντριξ μετά το ελεύθερο πρόγραμμα και πήρε δεύτερη νίκη στην σεζόν των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ.

 Η Μιχάρα είχε τρία καθαρά τριπλά άλματα με πολύ καλές περιστροφές και βήματα και μετά το MK John Wilson Trophy πήρε τη νίκη και στο Γκραν Πρι Φινλανδίας που αποτελεί τον έκτο και τελευταίο σταθμό στην σεζόν. Η ίδια πήρε 130,56 βαθμούς με αποτέλεσμα να έχει και την υψηλότερη συνολική βαθμολογία με 204,14 και με το μέγιστο των 30 βαθμών πέρασε στους τελικούς των Γκραν Πρι που διεξάγονται τον επόμενο μήνα στην Ιταλία.

 Η Λοένα Χέντριξ δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην πρώτη θέση που κατείχε μετά το σύντομο πρόγραμμα με την πρωταθλήτρια Βελγίου να συγκεντρώνει συνολικά 203,91 βαθμούς και με τη 2η θέση στη Φινλανδία αλλά και τη νίκη της στο GP France να περνάει επίσης στους τελικούς της σεζόν.

 Το βάθρο ολοκλήρωσε η Μάνα Καβάμπε που αν και είχε τη 2η καλύτερη επίδοση στο ελεύθερο πρόγραμμα δεν μπόρεσε να βρεθεί ψηλότερα από την 3η θέση στο σύνολο και συγκέντρωσε 197,41 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=ddkW4jbBQZg&ab_channel=meitetsuNH44-FigureSkating
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά