fbpx

Επιστροφή το 2023 στη δράση για την Έστερ Λεντέτσκα

Επιστροφή το 2023 στη δράση για την Έστερ Λεντέτσκα

Κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου σε αλπικό σκι και σνόουμπορντ, η Έστερ Λεντέσκα, δεν πρόκειται να επιστρέψει στη δράση πριν το 2023 καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση στον ώμο.

 Η Τσέχα υπέστη κάταγμα στην κλείδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για δεύτερη φορά καθώς η αρχική εκτίμηση για το διάστημα της αποθεραπείας της δεν πήγε καλά με την 27χρονη να έχει θέσει πλέον ως ορίζοντα επιστροφής την επόμενη χρονιά.

 Η ίδια πήρε το χρυσό μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες τόσο στο παράλληλο γιγαντιαίο σλάλομ του σνόουμπορντ όσο και στην υπεργιγαντιαία κατάβαση του αλπικού σκι στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας το 2018 ενώ στη διοργάνωση του Πεκίνου ήταν 5η στο Super-G και 4η στο αλπικό σύνθετο.

 Με την επιστροφή της να καθυστερεί μέχρι το 2023, σημαίνει ότι η Λεντέσκα θα χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου οπότε λογικά το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι ο μεγάλος της στόχος. Η ίδια έχει αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια σε παράλληλο γιγαντιαίο σλάλομ και παράλληλο σλάλομ στο σνόουμπορντ αλλά εξακολουθεί να της λείπει ένα μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα αλπικού σκι.

 Το παγκόσμιο πρωτάθλημα σνόουμπορντ διεξάγεται στο Μπακουριάνι της Γεωργίας το διάστημα 19 με 22 Φεβρουαρίου του 2023 ενώ το αντίστοιχο του αλπικού σκι σε Μεριμπέλ και Κουρσεβέλ της Γαλλίας την περίοδο 6 με 19 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά