fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικητές στο Κοντιολάχτι οι Νορβηγοί (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικητές στο Κοντιολάχτι οι Νορβηγοί (vid)

Η νορβηγική τετράδα των Βέτλε Σιάασταντ Κρίστιανσεν, Στούρλα Χολμ Λεγκράιντ, Τάριε και Γιοχάνες Τίγκνες Μπο, με επτά άστοχες βολές έφτασαν στη νίκη στο Κοντιολάχτι της Φινλανδίας στον πρώτο ομαδικό αγώνα για την σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου στο δίαθλο.

 Στην 4η και τελευταία σειρά ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο ήταν εκείνος που εξασφάλισε τη νίκη για την ομάδα του με πολύ γρήγορη εμφάνιση στο σκέλος της χιονοδρομίας και με μία σχεδόν αλάνθαστη παρουσία στο πεδίο βολής.  Με 8 άστοχες βολές η Γερμανία κατέλαβε τη 2η θέση σε απόσταση 43,9 δευτερολέπτων ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Γαλλία που είχε 9 άστοχες βολές και τερμάτισε ένα λεπτό και 5,9 δευτερόλεπτα πίσω από τη νικήτρια.

H Νορβηγία είναι η κάτοχος του τίτλου στο αγώνισμα τις τελευταίες 5 σεζόν ενώ την περασμένη περίοδο πήρε τη νίκη στους τέσσερις από τους πέντε αγώνες φτάνοντας και στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η σκανδιναβική χώρα έφτασε τις 58 νίκες συνολικά στην ιστορία της και πανηγύρισε τη νίκη για 3η φορά στο Κοντιολάχτι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά