fbpx

Γκανγκγουόν 2024: Ξανά επικεφαλής της Αυστραλίας ο Κούπερ

Γκανγκγουόν 2024: Ξανά επικεφαλής της Αυστραλίας ο Κούπερ

Ο Ραμόν Κούπερ θα αναλάβει ξανά τον ρόλο του επικεφαλής της αυστραλιανής αποστολής για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας του 2024, κάτι που είχε κάνει και στη Λοζάνη το 2020.

 «Ήμουν τυχερός που βίωσα κάθε έκδοση της διοργάνωσης από τη δημιουργία της στο Ίνσμπρουκ το 2012», είπε ο ίδιος. «Αποτελεί μεγάλη τιμή να επιστρέφω σε αυτό το ρόλο για τη διοργάνωση στην Γκουανγκγουόν και να είμαι μέλος μίας ομάδας που θα δημιουργήσει ευκαιρίες για την επόμενη γενιά των Αυστραλών στα χειμερινά αθλήματα».

 Ο 34χρονος είναι πρώην αθλητής των moguls και εκπροσώπησε την Αυστραλία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010 στο Βανκούβερ του Καναδά. Στη Λοζάνη το 2020 η Αυστραλία πήρε ένα μετάλλιο, το χρυσό με την Τζόσι Μπαφ στο σνόουμπορντ κρος. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει 7 αθλήματα, όπως το χόκεϊ 3Χ3, το ατομικό μπόμπσλεϊ ανδρών και γυναικών και το βορινό σύνθετο ανδρών και γυναικών, όχι όμως και το ορειβατικό σκι. Η διοργάνωση στη Νότια Κορέα θα αρχίσει στις 19 Ιανουαρίου 2024.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά