fbpx

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας για την πρόκριση στο Παγκόσμιο οι Αντωνίου και Πρώιος

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας για την πρόκριση στο Παγκόσμιο οι Αντωνίου και Πρώιος

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών Αλπικού Σκι ενόψει της τρέχουσας περιόδου με τους αθλητές της εθνικής ομάδας να βρίσκονται στις Άλπεις.

Οι Γιάννης Αντώνιου και Γιάννης Πρώιος έχουν ανεβάσει υψηλότερα τον πήχη των αγωνιστικών τους στόχων αφού, στοχεύουν εκτός από την πρόκριση στην τελική φάση των αγωνισμάτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (Courcevel 2023), να λάβουν μέρος στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της Ιταλίας (Obereggen 15/2 και Val di Fassa 16/12). Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μετά τα παγκόσμια κύπελλα και πρωταθλήματα τις σημαντικότερες διοργανώσεις των Αλπικών Αγωνισμάτων.

Παράλληλα, οι υπόλοιποι αθλητές θα διεκδικήσουν τις προκρίσεις για τα παγκόσμια πρωταθλήματα αντρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων και τα EYOF 2023. Θα επικεντρωθούν κυρίως σε διοργανώσεις που θα διεξαχθούν κυρίως στις βαλκανικές χώρες και θα αναζητήσουν τους καλύτερους δυνατούς βαθμούς FIS. Οι προκρίσεις και οι συνθέσεις των ομάδων θα ολοκληρωθούν το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά