fbpx

Grand Prix Finals: Προβάδισμα για Μιούρα και Κιχάρα στα ζευγάρια (vid)

Grand Prix Finals: Προβάδισμα για Μιούρα και Κιχάρα στα ζευγάρια (vid)

Κάτοχοι του αργυρού μεταλλίου στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, Ρίκου Μιούρα και Ριουίτσι Κιχάρα από την Ιαπωνία, έχουν ένα μικρό προβάδισμα στους τελικούς των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ μετά το σύντομο πρόγραμμα στο Τορίνο.

 Μιούρα και Κιχίρα άνοιξαν το πρόγραμμά τους με το You’ll Never Walk Alone και το Sweet Hope Walk με ένα τριπλό τουίστ ενώ ακολούθησε το παράλληλο τριπλό τόλουπ και μία ανύψωση Άξελ Λάσο. Πρωταθλητές στο Skate Canada, συνέχισαν με ένα τριπλό λουτζ και μία σειρά βημάτων παίρνοντας 78,08 βαθμούς.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές για φέτος, Αλέξα Κνιέριμ και Μπράντον Φρέιζερ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, είχαν ένα τριπλό τουίστ, ένα τριπλό φλιπ και στοιχεία τέταρτου επιπέδου ωστόσο ο Φρέιζερ άγγιξε με το χέρι τον πάγο σε ένα τριπλό τόλουπ με τους πρωταθλητές του Skate America να σημειώνουν την καλύτερή τους επίδοση με 77,65 βαθμούς.

 Ντιάνα Στελάτο Ντούντεκ και Μαξίμ Ντεσάν από τον Καναδά είχαν μία σταθερή εμφάνιση με τριπλό τουίστ, παράλληλο τριπλό τόλουπ και τριπλό λουπ με τους νικητές στο Γκραν Πρι Γαλλίας να παίρνουν 69,54 βαθμούς και να βρίσκονται στην τρίτη θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά