fbpx

Grand Prix Finals: Πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ιαπωνία στα ζευγάρια (vid)

Grand Prix Finals: Πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ιαπωνία στα ζευγάρια (vid)

Κάτοχοι του αργυρού μεταλλίου στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, Ρίκου Μιούρα και Ριουϊτσι Κιχάρα συνέχισαν να γράφουν ιστορία παίρνοντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ιαπωνία στον τελικό των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ στα ζευγάρια στο Τορίνο της Ιταλίας.

 Μιούρα και Κιχάρα είχαν ένα τριπλό τουίστ, ένα τριπλό λουτζ όπως και ανυψώσεις τετάρτου επιπέδου με τον Κιχάρα ωστόσο να αγγίζει τον πάγο στο τριπλό Σάλχοφ. Οι πρωταθλητές του NHK Trophy πήραν 136,50 βαθμούς και έφτασαν συνολικά τους 214,57 και στην κατάκτηση του τίτλου.

 Αλέξια Νιέριμ και Μπράντον Φρέιζιερ από τις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν ένα τριπλό τουίστ, ένα τριπλό λουτζ και λουπ και πήραν βαθμολογία τετάρτου επιπέδου για 5 στοιχεία ωστόσο ο Φρέιζιερ είχε προβλήματα στα ατομικά άλματα, ειδικά στο τριπλό σάλχοφ ενώ έχασε την ισορροπία του στον συνδυασμό του τριπλού τόλουπ. Οι πρωταθλητές του Skate America πήραν 135,63 βαθμούς και έφτασαν συνολικά τους 213,28.

Μπροστά στο κοινό της χώρας τους Σάρα Κόντι και Νίκολο Μάτσιι, δεύτεροι στο John Wilson Trophy έκαναν το βήμα παραπάνω από την πρώτη ημέρα δράσης και βελτίωσαν την επίδοσή τους με 119,72 βαθμούς φτάνοντας συνολικά τους 187,02 και στην 3η θέση, ΄που αποτελεί το πρώτο μετάλλιο της Ιταλίας στα ζευγάρια στην ιστορία των τελικών Γκραν Πρι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά