fbpx

Grand Prix Finals: Πρωτοπόρος μετά το σύντομο πρόγραμμα η Σακαμότο (vid)

Grand Prix Finals: Πρωτοπόρος μετά το σύντομο πρόγραμμα η Σακαμότο (vid)

Η Καόρι Σακαμότο από την Ιαπωνία εμφανίστηκε σε εξαιρετική κατάσταση στο Τορίνο της Ιαπωνίας και προηγείται μετά το σύντομο πρόγραμμα στο πλαίσιο των τελικών του Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ.

 Υπό τη μουσική υπόκρουση των Rock With U και Feedback της Τζάνετ Τζάκσον, η Σακαμότο είχε διπλό άξελ, τριπλό λουτζ, συνδυασμό τριπλού φλιπ-τριπλού τόλουπ και βήματα τετάρτου επιπέδου με την κάτοχο του χάλκινου μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου να παίρνει 75,86 βαθμούς.

 Αγωνιζόμενη με τη μουσική του Merry Christmas Mr. Lawrence, η Μάι Μιχάρα, επίσης από την Ιαπωνία, είχε διπλό άξελ, τριπλό φλιπ και και συνδυασμό τριπλού λουτζ-τριπλού τόλουπ με τρεις περιστροφές τετάρτου επιπέδου. Πρωταθλήτρια 2 φορές στο Four Continents πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 74,58 βαθμούς.

 Την πρώτη τριάδα ολοκληρώνει η Λοένα Χέντριξ από το Βέλγιο με διπλό άξελ, τριπλό φλιπ αν και δεν είχε τόσο καλή περιστροφή στον συνδυασμό τριπλού λουτζ-τριπλού τόλουπ με την πρωταθλήτρια του Γκραν Πρι Γαλλίας να φτάνει στους 74,24 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά