fbpx

Grand Prix Finals: Προβάδισμα για Γκιλς και Πουαριέ στο χορό στον πάγο (vid)

Grand Prix Finals: Προβάδισμα για Γκιλς και Πουαριέ στο χορό στον πάγο (vid)

Πάιπερ Γκιλς και Πολ Πουαριέ από τον Καναδά προηγούνται μετά το ρυθμικό χορό στην κατηγορία του χορού στον πάγο όπου διεξάγονται οι τελικοί των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ.

 Οι πρωταθλητές του Skate Canada πήραν βαθμολογία τετάρτου επιπέδου για τα βήματα τουίζλς και την περιστροφική ανύψωση με τους κατόχους του χάλκινου μεταλλίου στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα να συγκεντρώνουν 85,93 βαθμούς και να βρίσκονται στην πρώτη θέση.

 Η μάχη αναμένεται μεγάλη με τη Μάντισον Τσοκ και τον Έβαν Μπέιτς από τις Ηνωμένες Πολιτείες που παρουσίασαν ένα διασκεδαστικό και τεχνικά απαιτητικό πρόγραμμα. Οι πρωταθλητές του Skate America και κάτοχοι τριών μεταλλίων σε παγκόσμιο πρωτάθλημα είχαν βήματα τουίζλς τετάρτου επιπέδου σημειώνοντας την καλύτερη επίδοσή τους στην σεζόν με 85,49 βαθμούς.

 Από κοντά ακολουθούν Σαρλέν Γκινάρντ και Μάρκο Φάμπρι οι οποίοι μπροστά στο κοινό της χώρας τους κι έχοντας πάρει τη νίκη στο Γκραν Πρι Γαλλίας αποφάσισαν να αλλάξουν το τελευταίο κομμάτι του μουσικού τους θέματος και βρίσκονται στην 3η θέση με 84,55 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά