fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Εντός έδρας επιτυχία για τη Μπαζίνο (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Εντός έδρας επιτυχία για τη Μπαζίνο (vid)

Η Ιταλίδα Μάρτα Μπαζίνο πανηγύρισε τη νίκη μπροστά στο κοινό της χώρας της καθώς επικράτησε στον αγώνα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης στην Σεστριέρε για το παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι.

Το δράμα ήταν μεγάλο στο δεύτερο σκέλος με την Μπαζίνο να παίρνει και να χάνει το πλεονέκτημα σε κάθε χρονομετρημένο σκέλος με την Ιταλίδα ωστόσο να κάνει τη διαφορά στο τελικό split και να παίρνει την πρώτη νίκη της καριέρας της στο χιόνι της χώρας της. «Ήταν μία μάχη επειδή η πλαγιά ήταν πολύ δύσκολη οπότε αισθάνομαι απίστευτα», είπε η νικήτρια που επικράτησε με διαφορά 11 εκατοστών του δευτερολέπτου της Σάρα Χέκτορ από την Σουηδία και πήρε την 6η νίκη της καριέρας της, η οποία σε συνδυασμό με τη 2η θέση στο Κίλινγκτον να τη βάζει για τα καλά στη μάχη του τίτλου.

 Η Σάρα Χέκτορ που ήταν 3η στον πρώτο αγώνα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης της σεζόν είχε τον καλύτερο χρόνο στο 2ο σκέλος της Σεστριέρε αυτό όμως δεν την ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη φτάνοντας ωστόσο τα 12 βάθρα καριέρας. Ταχύτερη όλων στο πρώτο σκέλος ήταν η Σλοβάκα Πέτρα Βιλχόβα που ωστόσο έπεσε στην 3η θέση μετά το δεύτερο και έφτασε τα 60 βάθρα καριέρας, 4 δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από τη νικήτρια.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά