fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ασταμάτητος στο σπριντ του Χόκφιλντσεν ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ασταμάτητος στο σπριντ του Χόκφιλντσεν ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο (vid)

Ο Νορβηγός Γιοχάνες Τίγκνες Μπο μετά τη νίκη στα 2 τελευταία χρονικά αγωνίσματα στο Κοντιολάχτι της Φινλανδίας την περασμένη εβδομάδα, συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο Χόκφιλτσεν της Αυστρίας για τον δεύτερο σταθμό του παγκοσμίου κυπέλλου διάθλου.

 Όντας αλάνθαστος στα 2 περάσματα από το πεδίο βολής ο Μπο πήρε τη νίκη στον αγώνα σπριντ 10 χιλιομέτρων σταματώντας το χρονόμετρο στα 23 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να φτάσει στην 3η διαδοχική του νίκη στην σεζόν. Πλησιέστερος αντίπαλός του αποδείχθηκε ο Γάλλος Εμιλιάν Ζακλάν, ο οποίος ήταν βραδύτερος κατά 43 δευτερόλεπτα και θα έχει δύσκολη αποστολή στον κυριακάτικο αγώνα καταδίωξης. Το βάθρο ολοκλήρωσε ο συμπατριώτης του Μπο, ο Στούρλα Χολμ Λεγκράιντ με διαφορά 46,9 δευτερολέπτων.

 «Η προσοχή μου ήταν επικεντρωμένη στο να πιάσω καλή ταχύτητα στο σκέλος της χιονοδρομίας», είπε ο νικητής. «Από την προθέρμανση ένιωσα ότι το χιόνι ήταν αρκετά ξηρό και δεν θα ήταν τόσο γρήγορο όσο στον αγώνα γυναικών που προηγήθηκε. Αυτό με έκανε να σεβαστώ λίγο περισσότερο την πίστα αλλά βρήκα καλή ταχύτητα. Δεν ένιωσα ότι το σκέλος της σκοποβολής ήταν εύκολο αλλά κατάφερα να πετύχω και τους 10 στόχους».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά