fbpx

Grand Prix Finals: Ντεμπούτο με τίτλο για τη Μιχάρα (vid)

Grand Prix Finals: Ντεμπούτο με τίτλο για τη Μιχάρα (vid)

Η Μάι Μιχάρα από την Ιαπωνία επικράτησε σε ένα δραματικό ελεύθερο πρόγραμμα για τους τελικούς των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ στο Τορίνο της Ιταλίας.

 Η Μιχάρα, δεύτερη μετά το σύντομο πρόγραμμα, άρχισε με διπλό άξελ και συνδυασμό τριπλού λουτζ-τριπλού τόλουπ ενώ ακολούθησαν άλλα τρία καθαρά τριπλά άλματα και περιστροφές τετάρτου επιπέδου. Πρωταθλήτρια στο Γκραν Πρι Φινλανδίας και 2 φορές κάτοχος του τίτλου στο Four Continents, πήρε 133,59 βαθμούς και έφτασε συνολικά τους 2018,17 παίρνοντας τον τίτλο στο ντεμπούτο της.

 Μεγάλη έκπληξη από την Αμερικανίδα Ιζαμπό Λέβιτο η οποία μετά την 5η θέση στο σύντομο πρόγραμμα πήρε το αργυρό μετάλλιο έχοντας ήδη κατακτήσει φέτος το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην κατηγορία των νεανίδων. Η Αμερικανίδα πήρε 127,97 βαθμούς και έφτασε συνολικά τους 197,23.

 Προβλήματα από την αρχή του ελεύθερου προγράμματος για τη Λοένα Χέντριξ με τη Βελγίδα, κάτοχο του αργυρού μεταλλίου στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα να υποχωρεί από τη 2η στην 3η θέση παίρνοντας 122,11 και φτάνοντας συνολικά τους 196,35, επίδοση αρκετή για να την κρατήσει στο βάθρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά