fbpx

Grand Prix Finals: Πρώτη νίκη για Γκιλς και Πουαριέ (vid)

Grand Prix Finals: Πρώτη νίκη για Γκιλς και Πουαριέ (vid)

Πάιπερ Γκιλς και Πολ Πουαριέ από τον Καναδά πήραν το πρώτο τους μετάλλιο σε τελικούς Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ και μάλιστα το χρυσό στο χορό στον πάγο. Οι πρωταθλητές του Skate Canada πήραν βαθμολογία τετάρτου επιπέδου για τα βήματα τουίζλς και τις χορευτικές περιστροφές. Κάτοχοι του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα οι Καναδοί πήραν στο Τορίνο 129,71 βαθμούς και έφτασαν συνολικά τους 215,64.

 Μάντισον Τσοκ και Έβανς Μπέιτς από τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτοχοι τριών μεταλλίων σε παγκόσμιο πρωτάθλημα είχαν τρία στοιχεία τετάρτου επιπέδου με τους πρωταθλητές του Skate America να σημειώνουν την καλύτερη επίδοσή τους στην σεζόν με 126,45 βαθμούς και να φτάνουν τους  211,94 και τα 4 μετάλλια σε τελικούς Γκραν Πρι.

Μπροστά στο κοινό της χώρας τους, Σαρλέν Γκινάρντ και Μάρκο Φάμπρι, πήραν βαθμολογία τετάρτου επιπέδου για τις ανυψώσεις και τα βήματα τουίζλς με τους πρωταθλητές του John Wilson Trophy να παίρνουν 122,29 βαθμούς και να φτάνουν συνολικά τους 206,84 παίρνοντας δεύτερο χάλκινο μετάλλιο όπως είχαν κάνει και το 2018.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά