fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Πατινάζ Ταχύτητας; Νικήτρια στα 1.500 μέτρα η Τακάγκι (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο Πατινάζ Ταχύτητας; Νικήτρια στα 1.500 μέτρα η Τακάγκι (vids)

Η Μίχο Τακάγκι από την Ιαπωνία επέστρεψε στην κορυφή των 1.500 μέτρων στο Κάλγκαρι του Καναδά για τον τρίτο σταθμό της σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου πατινάζ ταχύτητας. Στο Ολυμπιακό οβάλ της πόλης η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ σημείωσε επίδοση ενός λεπτού και 52,54 δευτερολέπτων, σημειώνοντας δεύτερη νίκη μετά από εκείνη στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας.

Όταν μπήκε στο παγοδρόμιο γνώριζε τον στόχο της, να ξεπεράσει την επίδοση της ταχύτερης μέχρι εκείνη την στιγμή, της Αντουανέτ Ράιπμα-ντε Γιονγκ από την Ολλανδία, κάτι που έκανε από τα πρώτα 700 μέτρα όταν είχε ήδη αποκτήσει διαφορά 39 εκατοστών του δευτερολέπτου. Η Ράιπμα-ντε Γιονγκ υποχώρησε τελικά στην 3η θέση καθώς η νικήτρια του τίτλου στο Four Continents, η Ναντέζντα Μορόζοβα από το Καζακστάν είχε το δεύτερο καλύτερο χρόνο.

Η Τακάγκι δεν πήρε μέρος στον ομαδικό αγώνα καταδίωξης που ακολούθησε με τις συμπατριώτισσές της να παίρνουν το αργυρό μετάλλιο πίσω από τον Καναδά. Η ομάδα της οικοδέσποινας χώρας με τις Ιζαμπέλ Βάιντμαν, Ιβανί Μπλοντάν και Βαλερί Μαλτέ αποδείχθηκε η ταχύτερη με εκείνη των Ηνωμένων Πολιτειών να ολοκληρώνει την τριάδα του βάθρου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά