fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Short Track: Συνεχίζει τις επιτυχίες ο Φαν’τ Βάουτ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Short Track: Συνεχίζει τις επιτυχίες ο Φαν’τ Βάουτ (vid)

Η ανοδική πορεία του Ολλανδού Γιανς Φαν’τ Βάουτ έχει και συνέχεια στο Αλμάτι του Καζακστάν στο πλαίσιο του τρίτου γύρου στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου Short Track καθώς πήρε νέα νίκη, στα χίλια μέτρα στη Χαλίκ Αρένα.

 Ο Φαν’τ Βάουτ είναι ο υπερήφανος κάτοχος τριών χρυσών μεταλλίων έχοντας πάρει τη νίκη στα 1.500 μέτρα και στο δεύτερο αγώνα των 500 στο Σολτ Λέικ Σίτι των Ηνωμένων Πολιτειών τον περασμένο μήνα. Η νέα του νίκη αποδεικνύει ξανά την εξαιρετική του αρχή στην σεζόν ειδικά από την στιγμή που ο 21χρονος αθλητής δεν είχε  βρεθεί ποτέ σε πρώτο τελικό πριν τον δεύτερο σταθμό της σεζόν.

 Η νίκη του ήρθε με θεαματικό τρόπο καθώς επικράτησε του Καναδού Πασκάλ Ντιόν στην τελική ευθεία με τον Παρκ Τζι Γουόν από τη Νότια Κορέα να πέφτει λίγες στιγμές πριν και τον Καναδό Τζόρνταν Πιέρ-Ζιλ να παίρνει το χάλκινο μετάλλιο.

 «Όταν γυρίσαμε από το Σολτ Λέικ Σίτι είχα χρόνο να σκεφτώ», είπε ο νικητής. «Σκεφτόμουν πως να προσεγγίσω τους επόμενους αγώνες καθώς δεν ήθελα να είμαι ένα πυροτέχνημα γι’αυτό και αισθάνομαι υπερήφανος που πήρα ξανά το χρυσό μετάλλιο. Αυτή η νίκη μου δείχνει ότι είμαι σε καλή κατάσταση και ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά