fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Νικήτρια στο Κόπερ Μάουντεν η Όλνταμ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Νικήτρια στο Κόπερ Μάουντεν η Όλνταμ (vid)

Η Μέγκαν Όλνταμ από τον Καναδά πήρε τη νίκη στον δεύτερο αγώνα Big Air στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου freestyle ski στο Κόπερ Μάουντεν των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Η Τες Λεντέ είχε την καλύτερη κίνηση της ημέρας με το διπλό αριστερό cork 1260 cindy ωστόσο δεν είχε καλή προσγείωση στην 3η και τελευταία προσπάθειά της με αποτέλεσμα να υπάρχει 2η διαφορετική  νικήτρια στο 2ο αγώνα της σεζόν.

 Νικήτρια ήταν η Μέγκαν Όλνταμ, πρώτη της νίκη στο αγώνισμα σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου καθώς είχε ένα διπλό αριστερό 1260 mute στην πρώτη προσπάθεια ενώ ακολούθησε ένα καθαρό διπλό 1260 safety στη δεύτερη και με σύνολο 176 βαθμών πήρε την πρώτη θέση.

«Δεν το περίμενα σήμερα», είπε η Όλνταμ. «Ήμουν περισσότερο συγκεντρωμένη  στα άλματά μου και ήλπιζα σε καλές καιρικές συνθήκες, τις οποίες είχαμε. Είναι τρελό να παίρνω τόσο άνετα  τη νίκη. Απόλαυσα την στιγμή», είπε η Καναδή που είναι 3η στη γενική βαθμολογία.

Δεύτερη ήταν η κάτοχος του αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Πεκίνο στο slopestyle, η Ματίλντ Γκρεμό που πήρε 172 βαθμούς και το 14ο βάθρο της καριέρας της σε παγκόσμιο κύπελλο. Στην 3η θέση και για πρώτη φορά στο βάθρο η συμπατριώτισσα της Όλνταμ, η Ολίβια Ασελέν, με την 18χρονη να παίρνει 169 βαθμούς.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά