fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Τις 11 νίκες καριέρας έφτασε ο Ρούουντ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Τις 11 νίκες καριέρας έφτασε ο Ρούουντ (vid)

Ο 22χρονος Νορβηγός Μπιρκ Ρούουντ πήρε 3η διαδοχική νίκη στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου freestyle ski επικρατώντας στον αγώνα του Big Air στο Κόπερ Μάουντεν των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Ο Ρούουντ ήταν εντυπωσιακός με ένα αριστερό switch τριπλό cork 1960 mute στην πρώτη του προσπάθεια ενώ στην συνέχεια έκανε και το διπλό αριστερό bio 1960 mute φτάνοντας τους 192 βαθμούς, 8 μακριά από το απόλυτο σκορ. «Σημαίνει πολλά για εμένα», είπε ο νικητής. «Ήρθα εδώ με ένα στόχο, να κάνω 2 καλές προσπάθειες και ήμουν καλός και στις τρεις. Σήμερα έκανα το πρώτο διπλό bio 1960 σε αγώνα, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Το επίπεδο είναι τρελό και είμαι υπερήφανος που βρέθηκα σήμερα στην κορυφή».

 Με το αποτέλεσμα αυτό ο Νορβηγός έφτασε τις 11 νίκες καριέρας ξεπερνώντας στην πρώτη θέση όλων των εποχών τον Ελβετό Άντρι Ραγκέτλι. Στη 2η θέση του αγώνα ο Γάλλος Τιμοτέ Σιβινιόν που πήρε το πρώτο του βάθρο με 184,25 βαθμούς ενώ την πρώτη τριάδα ολοκλήρωσε ο Νορβηγός Σεμπάστιαν Σιέβρε με 182,50, επίσης για πρώτη φορά σε βάθρο αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά