fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τις 20 νίκες καριέρας έφτασε ο Φισνάλερ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τις 20 νίκες καριέρας έφτασε ο Φισνάλερ (vid)

Ο Ρόλαντ Φισνάλερ έφτασε τις 20 νίκες καριέρας στο παγκόσμιο κύπελλο σνόουμπορντ επικρατώντας μπροστά στο κοινό της χώρας του, στην Τσερβίνια της Ιταλίας, στο αγώνισμα του παράλληλου γιγαντιαίου σλάλομ.

 Ο μεγάλος τελικός διεξήχθη μεταξύ 2 πολύ έμπειρων αθλητών με τον Φισνάλερ να επικρατεί για 13 εκατοστά του δευτερολέπτου του Αυστριακού Αντρέας Πρόμεγκερ με τους 2 αθλητές να έχουν αναμετρηθεί για πρώτη φορά σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου το 1996 χωρίς να δείχνουν διάθεση να αποσυρθούν σύντομα.

 Ο Πρόμεγκερ είχε πάρει τη νίκη στον πρώτο αγώνα της σεζόν 2 ημέρες πριν στην Καρέτσα της Ιταλίας με τον Φισνάλερ να παίρνει την 3η θέση εκεί ενώ αυτή τη φορά το βάθρο ολοκλήρωσε ο Άαρον Μαρτς από την Ιταλία που νίκησε στο μικρό τελικό τον Σλοβένο Ζαν Κοσίρ.

 Μετά από τρεις από τους συνολικά 13 αγώνες της σεζόν ο Πρόμεγκερ είναι πρωτοπόρος στη γενική βαθμολογία με 198 βαθμούς, 18 μπροστά από τον Φισνάλερ. Ο Αυστριακός προηγείται και στη βαθμολογία του αγωνίσματος μετά από 2 από τους προγραμματισμένους 7 αγώνες καθώς έχει 180 βαθμούς, 20 περισσότερους από τον Φισνάλερ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά