fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικητής στη μαζική εκκίνηση του Ανσί ο Ντάλε (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικητής στη μαζική εκκίνηση του Ανσί ο Ντάλε (vid)

Ο Νορβηγός Γιοχάνες Ντάλε πετυχαίνοντας και τους 5 στόχους στο τελευταίο πέρασμα από το πεδίο βολής του Γκραν Μπορνάν, στο Ανσί της Γαλλίας, πήρε τη νίκη στη μαζική εκκίνηση για το παγκόσμιο κύπελλο διάθλου.

 Ο Ντάλε έμεινε 10,2 δευτερόλεπτα πίσω από την πρώτη θέση αλλά με ένα εξαιρετικό τελευταίο σκέλος χιονοδρομίας πέρασε τον συμπατριώτη του, Στούρλα Χολμ Λεγκράιντ, παίρνοντας τη νίκη σε 35 λεπτά και 2,2 δευτερόλεπτα με τον Ντάλε και τον Λεγκράιντ, ο οποίος ακολούθησε σε απόσταση τριών δεκάτων του δευτερολέπτου να έχουν από 2 άστοχες βολές.

 Η προηγούμενη νίκη του Ντάλε ήταν στο σπριντ του Χόκφιλτσεν το 2020 ενώ την περασμένη σεζόν έπεσε στο IBU Cup μετά τα προβλήματα στην σκοποβολή που τον έφεραν μακριά από επιτυχίες. «Είναι τρελό. Τώρα αρχίζω να το συνειδητοποιώ, πήρα νέα νίκη. Η περασμένη χρονιά ήταν πολύ σκληρά και τώρα επιστρέφω, είμαι χαρούμενος και ανακουφισμένος», είπε ο νικητής.

 Με τρεις άστοχες βολές ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο, επίσης από τη Νορβηγία, παρέμεινε στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας με τον Λεγκράιντ ωστόσο να μειώνει τη διαφορά στους 35 βαθμούς.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά