fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Νικητής στη Μαντόνα Ντι Καμπίλιο ο Γιούλ, αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο ο Γκιννής (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Νικητής στη Μαντόνα Ντι Καμπίλιο ο Γιούλ, αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο ο Γκιννής (vid)

Ο βραδινός αγώνας τεχνικής κατάβασης στη Μαντόνα Ντι Καμπίλιο της Ιταλίας δείχνει να ταιριάζει στον Ντάνελ Γιούλ, καθώς ο Ελβετός με καταγωγή από την Σκωτία από την πλευρά της μητέρας του πήρε ξανά τη νίκη στον αγώνα τεχνικής κατάβασης στο ιταλικό θέρετρο για το παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι.

Νικητής στην συγκεκριμένη πίστα σε διαδοχικές σεζόν, 2018-19 και 2019-2020, ο Γιούλ πήρε νέα νίκη, έχοντας τον καλύτερο συνολικό χρόνο στα 2 σκέλη με 1:37.67, 8 εκατοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον Χένρικ Κριστόφερσεν, με τον Νορβηγό να μένει στις τρεις νίκες στην συγκεκριμένη πίστα στο αγώνισμα.

 Την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε ο Γερμανός Λίνους Στράσερ με διαφορά 18 εκατοστών του δευτερολέπτου από το νικητή. Ταχύτερος στο πρώτο σκέλος, ο Νορβηγός Λούκας Μπρότεν, πήρε την 4η θέση σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από τις σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, τον υδράργυρο λίγο πάνω από το μηδέν και με την επιφάνεια να παρουσιάζει σημαντική φθορά μετά το κάθε πέρασμα.

Ο 29χρονος Γιούλ, τέταρτος μετά το πρώτο σκέλος, πήρε την 5η νίκη της καριέρας του και το πρώτο του βάθρο μετά από περισσότερα από 2 χρόνια μακριά από αυτό ενώ από ελληνικής πλευράς, ο Αλέξανδρος Γκιννής δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος, όπως συνέβη με 23 από τους συνολικά 76 αθλητές που πήραν μέρος στο πρώτο κομμάτι του αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=CPaUMMYDO5g&ab_channel=WORLDCUPTOUR
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά