fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Ασταμάτητη η Νέσλουντ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Ασταμάτητη η Νέσλουντ (vid)

Η Σάντρα Νέσλουντ δείχνει να μην έχει αντίπαλο και αυτή την σεζόν στο παγκόσμιο κύπελλο freestyle ski και το αγώνισμα του σκι κρος καθώς η αθλήτρια από την Σουηδία, κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, πήρε τη νίκη και στον δεύτερο αγώνα στο Ίνιχεν της Ιταλίας, κάνοντας το 5 στα 5 στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 Η Σουηδή ήταν με διαφορά μπροστά από την Αυστριακή Άντρεα Λιμπάχερ ενώ η Ελβετή Φάνι Σμιθ με την Σόνια Γκίγκλερ από την Αυστρία είχαν σύγκρουση και πτώση. Το περιστατικό αυτό έδωσε την ευκαιρία στη Λιμπάχερ να ανέβει από την 4η στη 2η θέση με τις δύο άλλες αθλήτριες να μοιράζονται το τρίτο σκαλί του βάθρου.

 Με τη νίκη αυτή η Νέσλουντ κατάφερε να διευρύνει τη διαφορά στη βαθμολογία του παγκοσμίου κυπέλλου με τη Μαριέλ Τόμπσον από τον Καναδά να ακολουθεί από τη δεύτερη θέση και την Φάνι Σμιθ να ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα. Στο μικρό τελικό νικήτρια αναδείχθηκε η Σιστίν Κουζέν παίρνοντας και την 5η θέση, μπροστά από την Ταλίνα Γκαντεμπάιν και την Κόρτνεϊ Χόφος.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά