fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Τις 78 νίκες καριέρας έφτασε η Σίφριν (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Τις 78 νίκες καριέρας έφτασε η Σίφριν (vid)

Τις 78 νίκες καριέρας σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι έφτασε η Μικαέλα Σίφριν με την Αμερικανίδα να επικρατεί στον αγώνα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης στο Ζέμερινγκ της Αυστρίας με διαφορά 13 εκατοστών του δευτερολέπτου από την Πέτρα Βιλχόβα.

 Η Σίφριν κατάφερε να βρει ακόμα περισσότερη ταχύτητα στο δεύτερο σκέλος του αγώνα ξεπερνώντας κατά 72 εκατοστά του δευτερολέπτου την Βιλχόβα με αποτέλεσμα να την προσπεράσει στη μάχη για την πρώτη θέση ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Μάρτα Μπαζίνο από την Ιταλία.

 Με τη νέα της νίκη που την φέρνει πιο κοντά στο ρεκόρ γυναικείων νικών της Λίντσεϊ Βον με 82 αλλά και στο απόλυτο ρεκόρ των 86 επιτυχιών του Σουηδού Ίνγκεμαρ Στένμαρκ η Αμερικανίδα έφτασε τους 675 βαθμούς και είναι πρώτη στη γενική βαθμολογία της σεζόν, μπροστά από την Ιταλίδα Σοφία Γκότζια που έχει 470.

 «Πάντα είναι ψυχοφθόρο», είπε η Σίφριν μετά το δεύτερο σκέλος. «Ελπίζεις ότι είσαι στην σωστή φόρμα και μπορείς να φέρεις την ένταση από την αρχή και σήμερα ένιωσα πολύ καλά. Πίεσα και το δεύτερο σκέλος είχε κάποιες άγριες στιγμές αλλά αισθάνθηκα ότι τα πέδιλα λειτουργούσαν και πραγματικά απόλαυσα τον αγώνα εδώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά